Gezonde bounty’s

Ingrediënten voor 30 bounty’s:

  • 150 gram pure chocolade (70% cacao of meer)
  • 50 gram geraspte koko’s
  • 25 gram amandelpoeder
  • 10 gram agavesiroop
  • 35 gram kokosolie

 

Aan de slag!

Smelt de chocolade in een pannetje op een laag vuurtje.

foto 2

Verdeel met een lepel ongeveer de helft van de gesmolten chocolade over een aantal flexibele mini-bakvormpjes, ik haalde die van mij uit de Action. Je moet ongeveer 1/4 vullen met de chocolade.

foto 1

Plaats deze vormpjes 10 minuten in de vriezer en maak intussen de vulling. De vulling bestaat uit een mengsel van de geraspte kokos, amandelpoeder, ahornsiroop en gesmolten kokosolie.

Haal daarna de bakvormpjes uit de vriezer.

Vul ieder bakvormpje met een beetje van de vulling. Laat ongeveer een 1/4 over voor de rest van de chocolade.

foto 3

Verdeel de rest van de gesmolten chocolade over de vormpjes. Hier kan het, zoals je ziet een smeerboel, worden, maar dan kan je des te meer je vingers aflikken! 🙂

foto 4

 

Zet de vormpjes nog eens 10 minuten in de vriezer. Duw ze hierna voorzichtig uit de vormpjes en vergeet vooral niet voor te proeven!

foto 2(1)

Eén reactie

  1. Pingback: Coco in the head | stitchat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s