Stitchat

Een blog. Dat idee zat al jaren in mijn hoofd, maar het idee moest nog even broeden. Want, wat heeft iemand van 24 jaar nu te vertellen dat het lezen waard is?

Wel, ik wil hier vooral mijn eigen interesses uit de doeken doen. Vandaar dat ik ook voor de naam koos “Stitchat”. Een samentrekking van Stitch en Chitchat.

 

De Stitch

Wie had ooit kunnen denken dat 1 van mijn grootste hobby’s bij de vrouw van Regi zou beginnen? Ik kreeg de naaikriebel te pakken toen ik het boek ‘Van naald tot draad’ doorbladerde. Een jaar later en een naaimachine, veel boeken, rokjes, tassen en woondecoratie rijker, ben ik mijn nieuwe hobby nog steeds niet beu. (In tegenstelling tot mijn opwellingen om stenen te verzamelen bijvoorbeeld…)

De Chitchat

Toegegeven, ik ben met naaien misschien te weinig bezig. Ik heb nog zoveel andere interesses dat ik mijn aandacht wel moet verdelen. En daar wil ik ook heel graag iets over kwijt.

Dingen zelf maken, DIY, kan misschien wel ‘my middle name’ zijn. Ik vind het zoveel leuker om oude spulletjes aan te kopen en er zelf iets mee te doen, dan een kant-en-klare versie aanschaffen. Rommelmarkten en Tweedehands afschuimen en inspiratie via Pinterest opdoen zijn dan ook dagelijkse activiteiten van mij. Mijn hoofd zit dus vol ideetjes en die wil ik via mijn blog graag de vrije loop laten.

De wil om dingen zelf te maken kan ik ook doortrekken naar mijn andere interesse, koken. Ik vind het super om nieuwe dingen uit te proberen. Niet enkel vind ik smaak belangrijk, maar als dat gerecht ook nog eens gezond kan zijn, dan ben ik helemaal tevreden! En dat wil ik dan ook heel graag delen met jullie.

“I like my money right where I can see it… hanging in my closet.” Deze quote van Carrie Bradshaw kon door mij gemaakt zijn. Onder het motto: “ja maar, ik heb niets om aan te doen”, groeide mijn kleding- en schoenenkast mondjesmaat. In tegenstelling tot wat mijn vriend en zus beweren heb ik nog steeds niet genoeg. Nee, echt waar! Wanneer ik een nieuwe trend op het oog heb, of ik gewoon heel trots ben op een nieuwe, en waarschijnlijk hoogstnoodzakelijke, aankoop, zal hier een berichtje verschijnen. Mode en lifestyle, een laatste belangrijke pijler op mijn blog.

 

Ik hoop dat jullie het hier aangenaam en inspirerend zullen vinden.

 

Frauke

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s